İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi

Tell me a Fairy Tale

Projemiz,öğrencilerimizin Türk ve İngiliz masallarını öğrenmelerini,masallardaki karakterleri tanımalarını ve bu masalların öğrenciler tarafından seslendirilmesiyle sesli masallar arşivi oluşturmayı hedeflemiştir.Bu sesli masallar arşivi,görme engelli bireylerin kullanımına açılıp onların da Türk ve İngiliz masallarından keyif almasını sağlamak amacıyla oluşturuldu..Projemiz iki aylık bir projedir.Yeniden yazma,resimlendirme, masal tamamlama gibi ek etkinlikler planlanmıştır.Proje sonunda katılımcıların hem masal okumaktan ve dinlemekten zevk alması, hem farklı masalları öğrenmesi hem de sosyal farkındalıklarının artması beklenmiştir.Projemizi Almanya'dan 2 ortağımızla gerçekleştirdik.Projemiz ulusal ajans tarafından ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.İngilizce Öğretmenimiz Güldem ÇAKAN rehberliğinde yürütülen e-Twinning projemizde kendisine ve projede görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projemizin tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz

21-06-202321-06-2023

Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 11:52 - Görüntülenme: 109