İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi

READ A BOOK, CHANGE THE UNIVERSE!

Projemiz öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanarak bu duyguyu içselleştirmesini ve yakın çevresinden başlayarak toplum içerisinde kitap okuma farkındalığı yaratıp bunu yaygınlaştırmasını amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin anlama becerilerini geliştirerek hayata kitapların penceresinden bakabilmelerini hedefler. Sözel ve mantıksal konularda yorumlama yeteneklerinin gelişimine katkı sağlama, fark yaratacak bakış açıları geliştirme ve işbirliği içerisinde öğrenme projenin amaçları arasındadır. Read a Book Change the Universe adlı projemize 10 Türk ,2 İtalyan,1 İspanyol,1 Romanya,1 Litvanya,1 Moldova'lı ortağımızla projemizi tammaladık.Projemizin tanıtım videosu aşağıdadır. Projemiz ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Proje yürütücümüz Güldem ÇAKAN’a ve projede görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projemizin tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

21-06-202321-06-2023

Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 11:03 - Görüntülenme: 117