İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi

2023-2024 YILI PANSİYON KAYIT EVRAKLARI

Pansiyon Başvuru Evrakları

Değerli Veliler,

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvurular 21 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru esnasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Öncelikle https://eokul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/GSSL/SNV29101.ASPX adresinden online başvurunuzu yapınız. Ardından 21-25 Ağustos tarihleri arasında aşağıda istenen evraklarla birlikte okul pansiyonumuza gelip başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Parasız Yatılı Başvuruları İçin

1.       Başvuru Dilekçesi

2.       Evci İzin Belgesi

3.       Çarşı İzin Belgesi

4.       Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

5.       Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

6.       EK-1 Belgesi

7.       2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.)

EK-1 BELGESİ AŞAĞIDAKİ BELGELERE GÖRE DOLDURULACAKTIR.

A-Memur çocukları:

1 OCAK 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir) bir yıllık gelirinizi gösterir belge.

(Anne-Baba çalışıyorsa her ikisi için ayrı olacaktır)

B-işçi çocukları:

1 OCAK 2022ile 31 Aralık 2022tarihleri arasında bağlı olduğunuz MUHASEBE bürosunca onaylanarak alınacak bir yıllık gelirinizi gösterir belge.

(Anne-Baba çalışıyorsa her ikisi için ayrı ayrı olacaktır.)

(Özel sektörde işçi ise bağlı olduğu muhasebeden onay alınacaktır.)

C-Emekli çocukları:

1 OCAK 2022ile 31 Aralık 2022tarihleri arasında MAAŞ ALDIĞINIZ BANKADAN aylar itibariyle maaş dökümünüzü gösterir belge.(Anne-Baba emekliyse her ikisi için ayrı ayrı olacaktır.)

D-Esnaf çocukları:

1-Sosyalgüvenlikkurumunakayıtlıolmayıpmaaşalmadığınadairbelge(Annevebabaiçinayrıyapılacak)

2-Serbest meslek sahibi ise; vergi dairesinin adı, adresi ve hesap numarası belirtilen, basit ya da gerçek usulde vergiye bağlı olan mükelleflerin bir önceki yıla ait (2022 yılı) gelir vergisi matrahını) gösteren belge. (Anne- Baba esnafsa her ikisi için ayrı ayrı olacaktır.)

E-Çiftçi çocukları:

1-Sosyal güvenlik kurumuna kayıtlı olmayıp maaş almadığına dairbelge

(Anne ve baba için ayrı yapılacak;)

2-   Tarım Müdürlüğü tarafından ailenin bir yıllık gelir durumunu gösterir belge (2022Yılı)

Örnek-1: Kişinin üzerine kayıtlı 10 dönüm arazide üzüm bağı bulunmakta olup 2022 yılı yıllık gelir toplamı

...................TL dir. Gösterir resmi yazı

Örnek-2: Kişi damızlık havyan yetiştiriciliği yapmakta olup 10 adet inekten yıllık gelir toplamı ......................

TL dir. Gösterir resmi yazı.

(Anne-Baba çiftçiyse her ikisi için ayrı ayrı olacaktır.)

F-Herhangi bir işi yoksa:

Anne ve baba için ayrı yapılacak;

1-Sosyal güvenlik kurumuna kayıtlı olmayıp maaş almadığına dair belge

2-Maliye ye gidilip: Vergi mükellefi olmadığınıza dair belge alınacak

3-Tarım Müdürlüğü ne gidilip: Üzerine kayıtlı herhangi bir arazi bulunmamaktadır.

Yukarıdaki ibareleri taşıyan yazılar alındıktan veli tarafından Ek-1Belgesi tasdik edilecektir.

Paralı Yatılı Başvuruları İçinHalihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz. (Bursluluktan feragat dilekçesi aşağıdaki eklerde mevcuttur.)

İlginize sunarız.

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 12:18 - Görüntülenme: 125